Informatii de livrare

DETALII LIVRARE

*PRODUSELE REALIZATE PE COMANDA PRIN OPTIUNEA "MARIMI PERSONALIZATE" NU SE POT RETURNA, DOAR SE POT FACE MODIFICARI DACA ESTE NECESAR (in descrierea produsului este specificat daca produsul se realizeaza in urma comenzii plasate pe site de catre client).

*Produsele cu specificatia “Produs realizat pe comanda”, sunt lucrate in urma comenzii plasate de catre dumneavostra pe site-ul nostru. Produsele sunt lucrate in atelierul propriu, iar durata de livrarea poate fi mai mare decat in cazul produselor in stoc!

*Orice comanda se cosidera ferma doar in urma confirmarii telefonice/sms.

*Orice comanda neconfirmata se anuleaza automat dupa 24h.

Livrare

*Expedierea coletelor dureaza intre 2-4 zile lucratoare cu un cost de 20 lei/colet, exceptie facand produsele realizate la comanda unde durata de livrare poate fi intre 4-10 zile lucrătoare.

*Expedierea coletelor "Fabricarea si livrarea express" este destinata produselor lucrate la comanda, dureaza  2-3 zile lucrătoare si se percepe o taxa de livrare de 50 lei/colet, deoarece comanda devine cu prioritate.

 

Produsele livrate prin curier vor fi ambalate in pungi sau cutii din carton rezistente la socuri. Daca la primirea coletului, acesta prezinta gauri, rupturi, sau continutul acesteia pare rupt/deteriorat, va recomandam sa refuzati primirea lui si sa ne contactati telefonic imediat. 

 

Metodele de livrare sunt  

Produsul este livrat prin Urgent - Cargus: 4-10 zile lucrătoare

Ramburs: Cost Standard 20 lei 

Ramburs: Cost Express 50 lei

Pentru comenzile mai mari de 500 lei in regim Ramburs si livrare Standard transportul este GRATUIT